Sivut

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Lomatunnelmia

Edelleenkään kukaan meistä ei ole palanut vaikka aurinko on porottanut kuumasti. Yritän ottaa rajatonta rusketusta mikä sinäänsä on haastavaa kun hotelli alueella ei yläosattomissa saa olla. Onneksi eilen suuntasimme kohti rantaa ja siellä oli muutkin topless joten uskaltauduin itsekin.


Miksi siis rajaton rusketus on minulle tärkeää? Se on ollut sitä aina mutta nyt etenkin, koska ensi viikolla otan ennen kisaa kuvat kuvaajalla, joka terveiset ennen matkaa oli " En sitten photoshoppaa koko tarakkaa, eli muista että rajat osuu bikininifitness bikineihin mitä matkalla saat ". No täällä yritetään kovasti siirrellä bikinien rajoja....




Rannalla oli mahtavaa. Tein 45 min aerobisen musiikit korvissa ja kävelin Pitkin rantahiekkaa. Eilen oli siis lepopäivä salilta. Harjoittelin rantahiekassa poseerauksia ja kävelyä " kris kros" enkä välittänyt kummastuneista katseista vaan keskityin olennaiseen eli jokaiseen askeleeseen niin että pakara varmasti puristui ja joka askeleella polvi suoristui, kuten Satu Kalmi on minulle opettanut. Rantahietikossa aotettiin sitten hieman kuvia, joita tässäkin näytillä. Anteeksi, ne stringit on jalassa.....



Lapset ovat saaneet paljon kavereita ja salilla olen itsekin sanut mutaman "loma PTn" mikä on ihanaa kun saa sit tehdä täysillä ja loppuun asti kuten valkulle lupasin.




Illalla olemme nauttineet illallista hotellissa ja ruokavalio on pysynyt "mas o menos" kun puntaria ei ole enkä viitsi pyytää kokkia punnitsemaan. Silmä määräisesti on helppo ottaa seisovasta pöydästä ja siinä samalla lapset syövät ilmaiseksi joten rahaakin on säästynyt.



Satsin jooga tunnit ovat olleet mahtavia ja tänään kävin aamulla Booty delicious tunnilla 30 min ja siihen päälle 15 min vesijumppaa palautteluun ja iltapäivällä core treeni 30 min . Ammattitaidolla vedettyjä tunteja jossa hiki on lentänyt ja nesteet lähtee mikä on onni kun olo on melko turvonnut.


Noo kotona ne nesteet taas lähtee kolmantena päivänä, näin olen antanut itselleni kertoa.




Nyt on lasten minidisko takana ja kohta alkaa illan show jonka katsomme ja painumme sit pehkuihin .




Hyvvee yätä!


Fitnessvenla




https://calabona.sunwing.net/sports-fitness/
http://www.fitblog.fi/satukalmi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti