Sivut

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Tiimisisaruutta





Me Fitfarmilaiset pidämme toisistamme huolta. Jos on kysymyksiä, tuetaan tai mihin vaan liittyen käytämme omaa salausta tiimifacebookkia. Siellä kohtaa myös treenikaverit ja jos olet matkalla missä tahansa päin Suomea saat helposti treeniseuraa.

Näin alkoi meidänkin ystävyys, Team RR  (Räty- Rannanjärvi). 
Näin Venla tokaisi kommentissaan Facebookissa, josta kaikki lähti: 
"Tuuhan akka reenaamaan joskus Lahteen niin pistetään pakarat paukkumaan!"
Tuumasta toimeen ja reilun kuukauden päästä neiti Rannanjärvi istui junassa kohti Lahtea. Me ei siis oikeasti tunteneet toisiamme ennen tätä. Miten paljon tapahtuikaan ja opittiin toisista tuona tehokkaana 24 tunnin aikana. 

Koska olemme dieetillä molemmat, on muistaminen näemmä haasteellista (tai ei se muisti muutenkaan mikään huippu ole ) . Niin kävi, että aikataulut meni ristiin, muuttuivat ja Sofia, (Sonja - kuinka vaan, tottelee kahta nimeä) sai veneillä Lahden asemalla lähes tunnin kun Rovva Räty oli ostoksilla lapsensa kanssa. Tärkeää oli kuitenkin pitää lapselle annettu lupaus, joten prinsessamekko ja kengät tuli ostetuksi.





Treenattiin Lahen parhaimmalla salilla eli Kuntokeskus KM:llä.











Pakaratreeni vaihtui rinta, olka-, ojentajatreeniin eikä ollut yhtään huonompi setti. Liikkeitä oli noin kahdeksan, sarjat noin kolme ja toistot 8-12 välillä. Tosin kummallakin oli usein niin, että painoa sai vaan lisätä ja lisätä. Failureen vedettiin, tsempattiin ja vähän rääkättiinkin toisiamme. Sonja meinas olla jopa niin "ilkeä" piiskuri, ettei meinannut auttaa. Venla taiti kannustussanat- ja lausahdukset. Loppuun asti siis vietiin - sinne, minne yksin treenatessa ei vaan ole mahdollista. 
Treenin päälle otettiin vielä pikaiset poseeraustreenit



Treenin jälkeen lähdettiin Venlan kotia kohti. Istahdettiin, kokattiin, syötiin ja mikä parasta; juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä sekä rentouduttiin saunassa Venla´s spassa. Puusauna lämmitettiin, iho kuorittiin merisuolalla, kasvonaamiot oli naamalla ja lasit kuohuvaa juotiin vilpolassa. Sonja väitti, ettei ole kova saunomaan ja silti Spassa kului usea tunti. Laittautumiseen ja hiusten väkerrykseenkin meni niin kauan, että Venlan puoliso puolilta öin hoputti meitä matkaan, ettei koko reissu jää tekemättä. Tässä lähtöhetken kuva.



Taksilla päräytettiin Lahden sataman kautta että nähtiin Vesijärven yömaisema sekä Lahden Sibeliustalo iltavalaistuksessaan. Tämä olikin Sofian ensimmäinen kerta Lahden yössä. Jo oli siis toisaalta aikakin, vaikka muutoin tulee vähän tällaisella viihteellä käytyä. Ensin kävimme tanssimassa Lahden Teerenpelissä minkä jälkeen suunnistimme Armakseen, jossa aiheutimme hämmennystä vauhdikkailla tanssi mooveilla. Vishyä meni illan aikana molemmilla ainakin litra ja vettä saman verran. Kello kolme olimme täysin valmiita sänkyyn. Ihanan päivän päälle oli mahtava köllähtää raukeana sänkyyn ja todeta et ihan just ei tule taas viihteelle lähdettyä, mutta viimeistään syksyllä kun teemme saman Sofian luona, jossa pistämme Seinäjoen yöelämän koetukselle. Silloin päästäänkin ihan maalaismaisemiin- ja tunnelmaan. Ja varmasti nähdään ennen sitäkin! Ja jos ei, voidaan todellakin todeta, että onneksi on Facebook! 


Me molemmat tähdätään syksyn Suomen Fitnesurheiluliiton SM-kisoihin, Venlan lajina bikini fitness ja Sonjan body fitness. SM-karsinnat ovat 24-25.9 Jyväskylässä, josta toivottavasti matkamme jatkuu Lahteen varsinaiseen SM-kilpailuun Nordic Fitness Expoon 7-10.10. 


Meidän matkaa kohti Fitness SM-kilpailuja voi seurata Instagrammissa:

@fitnessvenla
@sonjassfit

Tervetuloa meidän messiin


http://www.kuntokeskuskm.fi/ 

http://www.sibeliustalo.fi/ 
http://www.teerenpeli.com/ 
http://armaslahti.fi/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti