Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Kisoihin valmistautumisen taidetta






Vähän aikaa sitten kokeilimme ihanan kampaajani Krista Saarisen kanssa kisahiuksia. Hienosti se meni ja väristä tuli hyvä ja olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Jokainen karva oli siloteltu ja hienosti ojennuksessa. Niinköhän ne pysyy noin lavalla?


 Lavallehan laitetaan ihan överi meikki ja hiuksiin tulee pidennykset eikä välillä ihmisiä tunnista ollenkaan luonnossa, jos on nähnyt vain kisakuvan. Meikillä, hiuksilla, irtoripsillä, tekokynsillä ja kaiken maailman hössötyksillä saadaan ihmeitä aikaan. Rusketuskin on niin tumma, että se näyttää ihan kamalalta luonnossa. Suoraa puhetta, tiedän! No tämä kaikki kuitenkin kuuluu tähän harrastukseen ja se pitää vain hyväksyä. Itsestä se tuntuu ihan hevonhumpalta, kun salilla en todellakaan kulje huulipunat huulissa ja hiukset valtoimenaan leiskuen, kuten varmasti olette huomanneet. Pipo on päässä, koska se pitää hien pois silmiltä ja sitä kautta silmät kuivina. End of story. Salilla treenataan eikä olla mannekiinikisoissa.


Mitä tähän kaikkeen kisaviikon valmistautumiseen sitten kuuluu? Kun olen ihan ekakertalainen, en edes tiedä mitä kaikkea kisaviikolla pitää tehdä ja syödä tms. Tiedän, että saan tarkat ohjeet ja ihan lukujärjestyksen mitä milloinkin syön jne. Menen ihan sillä tiedolla mitä saan enkä googlaa liikaan vaan luotan Fitfarmin valmennukseen ja valmentajaani Samuli Koutajokeen. Nyt 9.9-11.9 meillä on Fitfarmin tiimipäivät Tampereella, jossa varmasti käydään kaikki asiat läpi. Niistä päivistä sitten kirjoitan ihan erikseen. Viimeisellä viikolla ei enää salilla käydä kuin pelkästään pumppailemassa vähän ja harjoittelemassa poseerausta.




Ihoa on pitänyt hoitaa nyt kokoajan: kuoria, rasvata yms. Itselle on ollut helppoa käyttää kookosöljyä. Siitä tulee hyviä rasvoja aamupuuroon, sillä saa meikit pois naamasta ja koko kropan rasvattua. On siis erittäin monipuolinen tuote, jota lämpimästi suosittelen kaikille. Myös jonkinlainen skinprep tehdään ennen kisaväriä ihon PH arvon tasaamiseks. Kisa viikolla pitää koko kroppa joko höylätä tai sitten sokeroidaan kaikki karvat pois.  Tämä sen takia, että kisavärissä karvat näkyy rumana ”likana” eikä rusketus ole tasaisen kaunis. Pelottaa se sokerointi…… mahtaa sattua….. mutta ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. Onneksi minulla on Lahdessa tuttu henkilö sokeroimassa Salon SI-Sillä. http://salonsi-si.fi/


Kisaviikolla laitetaan myös kynnet kuntoon. Ja tulen päiväksi rentoutumaan Helsinkiin ja laitan samalla kynnet kuntoon Beauty Studio Chelsean  hyvissä käsissä. Saas nähdä saanko edes nappia kiinni niillä kynsillä kun en omaa omia pitkiä kynsiä. Ehkä se tulee selkärangasta kun joskus taannoin pidin niitä vuoden mutta vauvan tullen ne oli pakko leikata laitoksella pois ihan vauvan turvallisuuden tähden. http://www.comfortspace.fi/



Tässä on kaikki tällä erää valmisteluista. Jos energiaa riittää, niin päivittelen lisää kun näen LUKKARINI sille viikolle.  Kiitos kaikille Instagam seuraajille ja tsemppareille. Paljon olen viestejä saanut ja rohkaisuja ja niitä tässä lajissa tarvitaan. Jopa fanikorttia nimmarin kanssa on pyydetty mikä oli aika hellyttävää. Viime sunnuntaina oli Tomi Rehellin kanssa kuvaukset Lahdessa ihan omaksi muistoksi tästä kunnosta. Siitä tässä näytteitä.  Oli hauskaa ja kuvattiin sekä sisällä ja ulkona ja löydettiin makea radanvarsi mestakin, jossa saatiin oikein värikkäitä otoksia.


Syysterveisin


Fitnessvenla


fitnessvenla@outlook.com


www.lahdenkuntohoito.fi/hypoxi/

http://www.nordicfitnessexpo.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti