Sivut

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Lomalla viimeinkin voi ottaa iisimmin...

DODII ny ollaan lomalla lasten ja mummun kanssa. Hieman haasteellinen päivä on jo takana päin ja lapset nukkuvat huoneessa mummun heitä vahtiessa. Itse näin illan showsta viimeiset  kymmenen minuuttia, mutta toisena iltana ehkä sit koko porukka on katsomassa. Tänään oli tärkeämpää saada lapset oikeaan aikaan nukkumaan. He saivat halata illalla Lolloa ja Berniä mikä oli heille tärkeää.



Päivä meni mukavasti tutustuessa hotelliin.  http://calabona.sunwing.net/ 

Puitteet ovat mahtavat ja tekemistä löytyy joka kellon aikaan. Pakko ei ole lähteä hotellialueelta ollenkaan. Valkkuni Samuli Koutajoki antoi keskiviikkona aivan mahtavan palautteen. Dietti on purrut odotetttua paremmin ja rasvaprosentit laskee, joten sain hieman vapauksia lomalle, vaikka olenkin dietillä. Sain itse laatia treeni ohjelman ja  ruokavaliorakenteen lomaruokailut huomioiden. Nämä valkku sit katsoi läpi ja teki tarvittavat muutokset ja hyväksyi.  Puntaria en saanut lupaa ottaa mukaan vaan silmämääräisesti saan mennä tämän viikon. Nooooo olen jo noudattanut ja punninnut ruokia lähet kaksi vuotta, joten osaan kyllä jo tehdä oikean kokoisen annoksen ilman puntariakin.



Tämä päivä oli lepopäivä. Lapsen olivat sen verran väsyneitä, etten viitsinyt lähteä huhkimaan salille vaan tutustuimme ympäristöön  ja hotelliin yhdessä ja nautimme toistemme seurasta. Aamupala oli aivan mahtava! Sain kokilta oikeanlaisen munakkaan eli yksi muna ja kolme valkuaista. Hän tosin teki kaksi munakasta ja kysyi "Laitanko kaksi lautasta" ja ihmetteli kovasti kun sanoin, että vain yksi riittää. Niin syön edelleen kuin hevonen. Tummaa täysjyväleipää löytyi ja kasvis ja hedelmä valikoima oli mahtava. En jaksanut kaikkea edes syödä.



Mummu kävi ekan kauppareissun, joten lounasta saimme tehdä huoneessa niillä eväillä.  Munakas pyörähti pannulla nopeasti ja kinkkuleikkeet siihen kaveriksi kasvisten kanssa. Meidän täytynee löytää tosin isompi supermercado, koska muutoin liha ja leikkeleet tulevat aika kalliiksi.  Itse kävin pienellä, rennolla päivän aerobisella eli kävelin tunnin ja tutustuin ympäristöön. Löysin apteekin, jossa kaikki vitamiinit ovat ihan naurettavan hintaisia Suomeen nähden, joten taidan täydentää varastoja.



Ilma oli mitä mahtavin eikä kukaan meistä palanut. Hotellin sali on ihan OK tosin jalkaprässit puuttuu, mutta varmasti jalkapäivät saan sovelletusti tehtyvä vapailla painoilla tms. Nyt en sitä ajattele vaan elän päivä kerrallaan. Huomis aamuksi varasin ajan joogaan klo 9. Tärkein viesti valkulta oli,e ttä anna aikaa perheelle ja katso lasten leikkiä ja LEPÄÄ!!!!!!!! En saa ylisuorittaa lomaa vaan menen fiiliksen mukaan. Jos jooga ei tunnu omalta niin EN saa korvata sitä toisella jumppatunnilla. Täällähän on SATSin liikuntatunteja päivän ympäsi niin paljon että voisi tehdä vaikka 5 treeniä päivässä.  http://calabona.sunwing.net/holiday-planner/

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Huomenna on uusi päivä ja uudet tuulet, katsotaan mitä hauskaa se tuo tullessaan rennosti, stressaamatta ja iloiten.



Venluska



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti