Sivut

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hyvää VAPPUA!

No mutta hei kaikille!

Minulta on pyydetty jo pitkään, että aloittaisin blokin kirjoittamisen, joten näin vappu aamuna kun kaikki muut vielä nukkuvat, on hyvää aikaa tutustua tähän maailmaan...



Fitness äitinähän minä herään sisäiseen kellooni klo 6, enkä enää saa unta. En kuitenkaan lähde lenkille tai tee hullua aamu treeniä, vaan nautin olosta ja nousevasta auringosta. No joo kohta käymme viemässä kaverin koiraa ulos ihan hissun kissun ja menemme sen jälkeen aamu saunaan. Olemme siis olleet kaverin luona viettämässä vappua ja lapset nukkuvat vielä ja koko talo on taivaallisen hiljainen.

Kuka siis olen? No yhden jutun voitte lukea täältä
http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2016011820638067_lh.shtml

Mennään historiaan joku toinen kerta. Nyt ajattelin kertoa teille tästä viikosta joka on ollut yllättävän rankka ;)   Täysi lepo viikko! Tulin flunssaan viime sunnuntaina ja tiistain kävin lääkärissä. Tältä viikolta meni sitten kaikki treenit ja lääkäri sanoi että parempi olisi ottaa iisisti seuraavat 3 vk. Noh sehän ei ole mahdollista kun kisat on syksyllä ja vähän yli neljä viikkoa aikaa saada itsensä kisa kuntoon. Toki jos tulisi selainen sairaus että olisi PAKKO vain levätä niin sitten kisa haaveen voisi heittää nurkkaan.

Kiltisti olen siis vain levännyt ja räkinyt kattoon ja yrittänyt ottaa iisisti. Tällaiselle tällä hetkellä normaalisti 8 kertaa viikossa treenaavalle mammalle se on yllättävän vaikeaa. Torstaina oli PAKKO käydä salilla haisteemassa hien hajua ja solariumissa kun kodin seinät meinasi kaatua päälle. Valmentajani Samuli Koutajoki kiusasi minua salilla kun en malttanut pysyä poissa, mutta samalla ehdimme vaihtaa muutaman sanan siitä miten ensi viikon treenit voisi saurauden jälkeen aloittaa.

Tavoitteenani on siis nousta BIKINI FITNESS lavalle syksyllä Jyväskylässä karsinnosisa ja sitä kohti on jo tehty töitä tosissaan pari vuotta. Viimeiset kuukaudet käsillä ja odottelen koska se kisadietti alkaa... Nyt taitaa muutkin jo heräillä joten lopettelen ja jatketaan pian uudestaan. Lisää kuvia löydät instagammissa fitnessvenla.



HYVÄÄ VAPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti