Sivut

maanantai 23. toukokuuta 2016

Päävalmentaja Bullin tarakkatreeni

Viime lauantaina oli kauan odotettu päivä, kun päävalmentajani Jari Bull Mentula saapui Lahteen omalle kotisalilleni Kuntokeskus K&M: lleVertin kanssa,  Heräsin kuuden jälkeen aamulla kuten tavallista. Sain viikolla valmentajaltani Samuli Koutajoelta määräyksen, että kuntokuvat tulee lähettää viikottain, joten poseilin aamulla peilin edessä ja yritin saada selän leviämään oikealla tavalla, niin ettei lavat törrötä.










Kun tyttäreni Aada heräsi seiskan jälkeen, otti hän kuntokuvat.  Onneksi tyttäreni on tottunut jo tähän touhuun, joten hänestä ei ole outoa ottaa bikinikuvia äidistä lauantai-aamuisin. Olemmehan kuvia nappailleet jo yli vuoden. Kuvien jälkeen kirjoittelin toisen kisadiettiviikon fiilarit valmentajalleni ja laitoin rapsan menemään minkä jälkeen nautiskelin aamupalani suklaapuuron ja marjat, chian siemenet ja kaikki lisäravinteet. Nythän minulle on aloitettu kilpirauhasen toimintaa edistävät lisäravinteet normaalien lisäksi eli sinkki, seleeni, kelpamax, b-vitamiini ja  kalsium.


Treenissä oli 10 osallistujaa ja meidät jaettiin kolmeen ryhmään. Ohjaajia oli myös kolme. Supersettejä tehtiin kaikissa pisteissä. Oli lantionnostoa, kyykkykävelyä, smithissä jalkakyykkyä,  prässiä leveällä jalka asennolla ja siihen perään takareisilaite ja siihen vielä loitonnin päälle. Viimeisin näistä oli Bullin piste ja se sattui minulle viimeisenä. Tarakka oli melkolailla väsynyt jo ja sykkeet korkealla. Treenijuoma meinasi tulla takaisin ja tulikin, mihin Jari vain jyrähti että nielaise se ja jatka, minkä teinkin. Aivan mahtava treeni oli ja nyt mentiin huolella feilure-tasolle.


Treenin jälkeen Jari ja Vertti kävivät läpi miten treeneistä saa tehot irti. Painotus oli nimenomaan  mentaalipuolella. On ajateltava aina sitä lihasta mitä treenaa ja tehdä toistot aina loppuun asti. Tärkeintä ei ole määrä eikä paino, vaan että liike tuntuu vain ja ainoastaan oikeassa lihaksessa. Voin kertoa, että kun näin sunnuntaina kirjoittelen tätä tekstiä, niin on tarakka kipeänä. Tämä treeni ainakin meni oikeaan osoitteeseen. Lisää Bullin ohjeita löydät
http://www.fitblog.fi/bullmentula/



http://www.kuntokeskuskm.fi/
http://www.fitfarm.fi/
http://www.gazoz.fi/category/19/naisten-tuotteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti