Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitien päivän viettoa


Minulla äitien päivä sujui mitä parhaimmissa merkeissä. Odotin sängyssä aamupalaa ja sinnehän sen sain lahjojen ja laulun kera. Tyttäreni Aada kohta 8 v oli piirtänyt mitä ihanamman äitienpäivä kuvan. Ilon kyyneleet tuli silmiin, kun tiedän mitä kaikkea tämä harrastukseni vaatii lapsiltani ja perheeltäni ja silti he jaksavat olla iloisia ja tsempata minua hymyssä suin. Kuten kuvasta näkyy niin käymme salilla yhdessä kerran viikossa. Omalla kotisalillani Lahden kuntokeskus K&M on varustettu ihanalla henkilökunnalla ja lasten leikkinurkkauksella jossa on pelit ja vehkeet että lapset viihtyy. Syksyllä lapseni oli salin jumppakerhossa, minä aikana sain rauhassa treenata. 



 Sain siis aamupalaa sänkyyn: ruisleipää (joka tänä maanantaina enää ollut aamupalavalikoimassani), päällä leikkelettä ja kurkkua ja kuppi kahvia. Herätys tuli klo 8 nurkilla joten olin jo kuolla nälkään, koska normaalisti syön klo 6-7 välillä. Sängystä siirryimme aamupalapöytään jossa vedin kaurapuuroa puolikkaan annoksen ja marjat päälle + chian siemenet ja Fitfarm Fiberit vatsani toimintaa helpottamaan. Ysin nurkilla olimme jo läheisellä uimarannalla ottamassa aurinkoa ja tekemässä hiekkalinnaa. Mieheni ja tyttäreni hoitivat kaupassa käynnin ja sillä aikaa katoin pöytää ulkosalle, missä nautimme grilliherkut: pihviä, maissia, kesäkurpitsaa, sipulia ja raikas salaatti. Vaikka olenkin ruokavaliolla ei se tarkoita etten söisi kuin hevonen.


Kun mieheni ja lapset olivat päivälevolla, halusin leikata nurmikkoa. Se on aina ollut lempi puuhaani, joten mikä sen parempi aerobinen kuin kävellä tasasykkeellä musiikki korvissa bikinit päällä omalla pihalla edestakaisin puolitoista tuntia. Iltapäivällä äitini tuli kylään ja söimme taas grilliherkkuja ja keitettyjä uusia perunoita. Illalla katsoimme vielä yhdessä telkkaria, joten päivä meni mitä mainiommin. Tekemättä jäi manikyyrit tyttöjen kanssa, mutta kuten tyttäreni illalla totesi ” Jos äitien päivältä jäi jotain tekemättä niin emmekö voisi jatkaa äitien päivää huomenna?”. Juuri näin äitien päivä on joka päivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti